Agjent/e të Shitjes në Tregun Financiar 30 Pozita (Call Agents) GJERMANO-FOLES

Maxi Group është një kompani globale e shërbimeve financiare.

Ne jemi në zgjerimit e sipër dhe për këtë arsye po kërkojmë agjent të shitjes dhe profesionistë të shitjeve për zyret tona në Prishtinë.

Kandidati idealë duhet të:

 • flasë gjermanishten rrjedhshëm (i detyrueshëm B2 +)
 • ketë qëndrim dhe motivim pozitiv
 • komunikojë me kënaqësi

Duke punuar me ne, ju keni mundësinë të:

 • përmirësoni gjuhën gjermane duke komunikuar çdo ditë me klientët (telefon, chat dhe / ose email)
 • përmirësoni aftësitë tuaja të bindjes
 • punoni me një ekip vazhdimisht në rritje
 • rritjes në karrierë

Ne ju ofrojmë:

 • Paga atraktive (deri në 1.050.00 €)
 • Sistem me Bonuse
 • orare nga e hëna deri të premten
 • trajnim i cili paguhet
 • Kontratë Pune që nga dita e parë, sipas Ligjit të Kosovës
 • Pako të shkëlqyera për mirëqenie sociale (sigurim shëndetësor, kontributet personale dhe tatimore, kartela për zbritje)
 • Kafe ndër më të mirat, dhe falas!
 • Aktivitete për team building, etj

Vlerat e kompanisë sonë:

 • bashkëpunimi në ekip
 • proaktiviteti
 • kulturë të mësuarit dhe shkëmbimit të njohurive
 • orientim drejt rezultateve
 • dhe në përgjithësi ndjenja pozitive

Nëse jeni të interesuar dërgoni CV-në tuaj (në formatin Euro-Pass) në [email protected] ose na kontaktoni në +383 49 673 300


Nëse kjo vakant është për ju, na dërgoni rinumet!